Szia cukiság!

Üdvözlünk oldalunkon!

Black Canvas Art Studio egy olyan hely ahol varázslatos illusztrációk készülnek és ezeket te is beszerezheted különböző termékekként.

A varázslást két kávé imádó bolondos bagoly végzi, egy anime imádó művész bagoly, Syxtin (Tin) és szuper társa, az IT bagoly, István (Rin).

Olvasd el történetünket és kerülj egy lépéssel közelebb világunkhoz.

Mesélő: Syxtin

Black Canvas

név eredete

Még egyetemista éveim alatt töprengtem azon, hogy ha egyszer saját vállalkozásom lesz, akkor milyen név alatt legyen. Elkezdtem kutatni, hogy ki milyen nevet használ. Az általános név használat az a keresztnév + art / illusztrátor volt. Ez alapján az enyém a Syxtin's art lenne. Bár a nevem önmagában egyedi így kitünnék vele a tömegből, de nekem ez nem volt elég, kreatívabbat szerettem volna.

Tudjuk azt, hogy a papír és a vászon is fehér színű, és erre festünk, rajzolunk mindenféle színnel. Azt tudtad-e, hogy ha minden színt összekeversz feketét kapsz? Ami nem is szín de mégis így lesz a legszínesebb? Ha fekete-fehérben nem néz ki jól egy grafika, vagy illusztráció, festmény, akkor színesben se fog. Ezért van az, hogy a festők és rajzosok először grafittal vázlatolnak, vagyis fekete fehérben dolgozzák ki ötleteiket és csak utána mélyülnek el a szinekben. A fehér és a fekete talán a legfontosabb "színek" a tervezésben, mivel szerves részét képezik a fény és az árnyék kifejezésének. Ezzel a két szóval játszadoztam valamint a fehérről nekem a vászon jut eszembe , meg ez is hangzik jobban ha a feketével kombinálod. Hát így lett a Fekete Vászon avagy Black Canvas név. Beleszerettem. :) Minden ott van 2 szóban amit a világnak mutatni akarok. A legszínesebb vászon!

Black Canvas Art Studio

története

Azóta rajzolok, hogy az eszemet tudom. Kisgyerekként minden is a vásznam volt, legyen az üres falfelület, könyv vagy kifestő. Szeretem a kihívásokat így nem meglepő, hogy tanulmányaimat is a kreatív világban folytattam és megszereztem a vizuális képzőművész, avagy illusztrátor és grafikus végzettséget. Ezut döbbentem csak rá arra mennyire igaz a mondás miszerint amikor kikerülsz a nagybetűs életbe kezdesz el igazán tapasztalatot és tudást szerezni. Rajz stílusomat nagyban befolyásolta az Anime világa és a régi nagy festők mint Caravaggio, Rembrandt, stb. Egy művész fejlődése sosem áll meg pihenni! Napról napra új dolgokat tanulok és folyamatosan fejlesztem magam, hogy mesésebbnél mesésebb illusztrációkat tudjak készíteni. Sose unom meg!

2017 az év amikor minden elkezdődött! Ezelőtt nem gondoltam volna arra, hogy bárkinek is örömet okozhatna az, hogy hétről hétre látja mit alkotok. Párom ezt másképp gondolta! Támogatásával elkezdtem megosztani az alkotásaimat a nagy világgal Black Canvas művésznév alatt. Meglepődtem mennyien kedvelik így lassan bővítettem a közösségi média oldalaimat is, és egyre több helyen osztottam meg illusztrációimat.

Az évek során mindketten éreztük azt, hogy a kreativitás nem távolabb hanem egyre közelebb kerül hozzánk és egyre inkább vágytunk arra, hogy valami egyedi, különlegeset adjunk a világnak.

Megálmodtuk hát, hogy családi vállalkozást indítunk ahol a kreativitás sose fakul ki, ahol mindig valami újat és hasznosat tudunk adni az embereknek.

Kis vállalkozásunk útja kezdetét vette 2022 márciusában, és azóta folyamatosan azon munkálkodunk, hogy minél varázslatosabbá tegyük a hétköznapokat.